Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Fazole jsou připraveny k okamžitému použití, stačí jen prohřát a je…
41 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Těstoviny z mouky z bio cizrny, bezvaječné, mají vysoký obsah…
78 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural,…
78 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Sterilované fazole jemné a krémové chuti.
41 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Klasické italské risotto je krémové konzistence a jemné chuti, které…
82 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Červená čočka je připravená během 15 minut, nenadýmá a je výborně…
66 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Těstoviny z mouky z bio červené čočky, bezvaječné, mají vysoký obsah…
72 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýže kulatozrnná natural je výjimečná svým baculatým tvarem a…
71 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Dvouporcový kuskus se sušenými rajčaty a italskými bylinkami, je…
60 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám, je bohatá na…
53 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.