Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Kakaové sušenky s mléčnou náplní, bez lepku.
89 Kč 73 Kč -18 %
Hoops - bezlepkové sušenky s medem.
86 Kč 75 Kč -13 %
Wafers alla vaniglia - bezlepkové oplatky s vanilkovou náplní.
79 Kč 72 Kč -9 %
Bezlepkové oplatky máčené v mléčné čokoládě s lískooříškovou náplní.
60 Kč
Petit al cioccolato - bezlepkové sušenky máslové, polomáčené v mléčné…
132 Kč
Speculoos - bezlepkové sušenky.
75 Kč
Bezlepkové piškoty.
129 Kč
Wafers al limone - bezlepkové oplatky s citrónovou náplní.
65 Kč
Mini Sorrisi - bezlepkové sušenky kakaové plněné mléčným krémem.
56 Kč
Maria - bezlepkové sušenky.
55 Kč
Bezlepkové sušenky plněné mléčným krémem v kakaové polevě.
190 Kč
Bezlepkové oplatky máčené v hořké čokoládě s kakaovou náplní.
29 Kč
Wafers alle nocciole - bezlepkové oplatky s oříškovou náplní.
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.