Lékárna.cz

ALL STARS 100% Whey Protein jahoda 500 g

Doplněk stravy Více o legislativě
ALL STARS 100% Whey Protein jahoda 500 g ALL STARS 100% Whey Protein jahoda 500 g

Protein obohacen o 3300mg glutaminu, leucin, taurin, enzymy bromelain a papain. Vhodný pro sportovce a aktivní lidi.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

ALL STARS 100% Whey Protein jahoda 500 g

Složení

Syrovátkový proteinový koncentrát 78,4 %, syrovátkový proteinový izolát 12,2 %, taurin, aroma 2,1 %, zahušťovadlo xanthan, L-glutamin, oxid křemičitý, šťáva z červené řepy v prášku (betanin), emulgátor sójový lecitin, kyselící prostředek kyselina citronová, L-leucin, sladidlo acesulfam K a sukralóza, potravinová sůl, papain, bromelain.

Alergeny

Může obsahovat stopy glutenu a kuřecí bílkoviny.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty Jahoda ve 100 g 
Energetická hodnota 1608 kJ/379 kcal
Bílkoviny 76,8 g
  z toho BCAA 17,1 g
  z toho L-leucin 300 mg
Sacharidy 6 g
  z toho cukry 4,6 g
Tuky 3,3 g
  z toho nasyc. mastné kyseliny 2,1 g
Sůl 0,9 g
L-glutamin 700 mg
Taurin 3300 mg
Enzymy papain + bromelain 80 mg

Doporučené dávkování

rozmixujte 30 g (2 odměrky) ve 300 ml nízkotučného mléka nebo 250 ml vody, užívejte na snídani, před a ihned po tréninku, v případě vyšší potřeby bílkovin užívejte 2 – 3× denně

Upozornění

potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce, před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku, nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku. Nevhodné pro kojící a těhotné ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou úplnou náhradou pestrého jídelníčku.

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Produktová řada:
Kód výrobku:
442701
Kód EAN:
4250031311842
Držitel rozhodnutí:

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.