NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jemně mletá mouka z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. 100 % mandlová mouka v BIO kvalitě, vhodná pro celiaky.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé, protože obsahují velké množství vlákniny. Díky velkému obsahu bílkovin, cukrů a tuků jsou ideálním zdrojem energie. Kromě toho je v nich i hodně vitamínů skupiny B, vitaminu E (tokoferolu) a kyseliny listové.
Nutriční hodnoty ve 100g mandlové mouky: Energie 2407 kJ / 575 kcal; Bílkoviny 20 g; Tuk 54 g; Sacharidy 20 g; Vláknina 11 g; Voda: max 7 g.
Minerály ve 100g mandlové mouky: Vápník 266 mg; Železo 4 mg; Draslík 690 mg; Sodík 300 mg; Fosfor 478 mg; Hořčík 258 mg.
Španělsko.
Mandlová mouka se výborně hodí hlavně na pečení, při výrobě dortů a cukrářských výrobků, do různých krémů a dezertů, domácího marcipánu, zjemní všechny korpusy a linecká těsta, ale dá se z ní připravit i vynikající mandlové mléko.
Uschovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci. Uschovávejte v pokojové teplotě.
Balení obsahuje 1000 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.