Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Novinka
Krém s lískovými oříšky, kakaem, sladidlem a syrovátkovou bílkovinou.
189 Kč 147 Kč -22 %
Oříškovo-čokoládová pomazánka pro ty, co chtějí zahnat chuť na sladké…
259 Kč
Kategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Kategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.