Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Zvolené filtraci neodpovídá žádné zboží
Zrušit filtrKategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Kategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.