Expirace
Bezlepková tyčinka, kde základem jsou ovesné vločky a sušené ovoce v jogurtové polevě. Zdroj energie, který vám bude chutnat kdekoliv.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Jak konzumovat tyčinky FLAPJACK GLUTEN FREE borůvka a brusinka s jogurtovou polevou
Tyčinka FLAPJACK GLUTEN FREE borůvka a brusinka s jogurtovou polevou je výtečná svačina plná energie, vhodná nejen pro zájemce s celiakií nebo s intolerancí na lepek, ale i pro všechny, kteří žijí aktivním životním stylem.
ovesné vločky bez lepku 34 %, jogurtová poleva 15 % (cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, shea), sušené odstředěné mléko, syrovátka a jogurt, emulgátor sójový lecitin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, sůl), glukózo-fruktózový sirup, glukózový sirup, krém s příchutí vanilky (cukr, palmový a bambucký olej, sušená syrovátka a mléko, emulgátor sójový lecitin, aroma, barvivo paprikový extrakt), rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), proslazená klikva velkoplodá 4 % (klikva 60 % - známá jako kanadská brusinka, cukr, slunečnicový olej), proslazené borůvky 4 % (borůvky 53 %, cukr, ovocný sirup, citronový koncentrát, slunečnicový a palmový olej), akáciová guma, zahuštěné slazené plnotučné mléko (mléko, cukr), zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, přírodní aroma borůvka, přírodní antioxidant extrakt z Origanum vulgare, antioxidant směs přírodních tokoferolů, přírodní aroma brusinka. Alergeny jsou zvýrazněny ve složení. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.
100 g | |
Energetická hodnota | 1711 kJ/408 kcal |
Tuky | 14,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 60,8 g |
z toho cukry | 26,3 g |
Vláknina | 6,7 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0,11 g |
Upozornění
Ovesná tyčinka s vysokým obsahem vlákniny.
Není určeno pro děti do 3 let. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.