Sypká sladidla jsou alternativou k běžným cukrům, která nabízí sladkost bez přidaných kalorií. Tato sladidla se často vyrábějí z přírodních zdrojů, jako je stévie, erythritol, březový cukr (xylitol) nebo kokosový či třtinový cukr. Sypká sladidla mají podobnou sladkost jako cukr, ale mají nižší energetickou hodnotu a nižší vliv na hladinu cukru v krvi. Jsou oblíbenou volbou pro lidi, kteří se snaží omezit příjem cukru nebo kontrolovat hmotnost.
Výhodná cena
Panela je univerzální sladidlo a vynikající zdroj energie pro…
70 Kč 62 Kč -11 %
Třtinový cukr moučka patří mezi zdravější alternativy rafinovaného…
38 Kč
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných…
18 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou…
46 Kč
100% přírodní sladidlo ze šťávy cukrové třtiny.
48 Kč
Směsí třtinového cukru v bio kvalitě se skořicí posypte vaší…
10 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kokosový cukr v BIO kvalitě, který se získává z okvětí kokosových…
56 Kč
Cukr s bohatou chuti a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový…
Sypká sladidla se snadno rozpouštějí a mohou být používána jako náhrada cukru ve sladkých pokrmech, nápojích nebo při pečení. Je však důležité si uvědomit, že i přesto, že sypká sladidla jsou nízkokalorická, nadměrná konzumace by mohla mít nežádoucí účinky na trávicí systém. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně sypkých sladidel, a dodržovat doporučená množství.
Kategorii Sypká sladidla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sypká sladidla jsou alternativou k běžným cukrům, která nabízí sladkost bez přidaných kalorií. Tato sladidla se často vyrábějí z přírodních zdrojů, jako je stévie, erythritol, březový cukr (xylitol) nebo kokosový či třtinový cukr. Sypká sladidla mají podobnou sladkost jako cukr, ale mají nižší energetickou hodnotu a nižší vliv na hladinu cukru v krvi. Jsou oblíbenou volbou pro lidi, kteří se snaží omezit příjem cukru nebo kontrolovat hmotnost.
Sypká sladidla se snadno rozpouštějí a mohou být používána jako náhrada cukru ve sladkých pokrmech, nápojích nebo při pečení. Je však důležité si uvědomit, že i přesto, že sypká sladidla jsou nízkokalorická, nadměrná konzumace by mohla mít nežádoucí účinky na trávicí systém. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně sypkých sladidel, a dodržovat doporučená množství.
Kategorii Sypká sladidla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.