Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SMILE Antibakteriální kryt na zubní kartáček.

90
7
starstarstarstarstar  90 %
SMILE Antibakteriální kryt na zubní kartáček.
Kryt na zubní kartáček, eliminuje bakterie, viry a plísně na zubním kartáčku mezi použitími a zaručuje maximální hygienu kartáčku. Více informací
Kód výrobku: 99772
Cena s DPH: 62 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SMILE Antibakteriální kryt na zubní kartáček.

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
s.hajslerova(02.04.2014)starstarstarstarstar

Lidie Svitáková(24.11.2013)starstarstarstarstar

Ni_ko(17.10.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(24.01.2013)starstar

asi ani nedoporučuji

PRO: kartáček je hygienicky zabalený, kryž má otvory pro "dýchání"
PROTI: kryt velmi špatně drží zavřený, otvírá se, kartáček vypadává
Kveta(21.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.11.2012)starstarstarstar

Dobře drží na zdi.

PRO: drží dobře na zdi
Věra Lesáková(23.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(31.07.2012)starstarstarstar

Pro mě perfektní pomůcka, jak udržek kartáček na zuby čistý, suchý, nepřekážející a snad i chráněný před bakteriemi.

PRO: Kartáčky jsou pěkně vzdušně uložené, rychle schnou a děti si je díky těmto krytům i rády uklízejí :-)
PROTI: Snad jen malá škála barevného rozlišení....
Ivča(15.05.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: název mluví za vše Antibakteriální kryt. Nutnost, když je WC spojené s koupelnou, nebo na cesty.
Ověřený zákazník(13.03.2012)starstarstarstarstar

-veselé úchytky na kartáčky, které lze připevnit na zrcadlo -moc se líbí dětem i mamince

jolana(31.01.2012)starstarstarstar

Velice šikovná věc.

PRO: Má důmyslné úchyty na kachle nebo zrcadlo.
lenka Matějková(25.01.2012)starstarstarstarstar

produkt mě zaujal a chtěla jsem ho vyzkoušet

PRO: výborná a hygienická potřeba
Picrochol(20.07.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu