NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Méně sladká náhrada bílého cukru pro všestranné použití. Vhodný při pečení zejména sladkých dezertů a pečiva. Rýžový sirup v bio kvalitě.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Rýžový sirup jako sladilo se používá v teplé i studené kuchyni. Uplatnění najde při pečení dezertů nebo domácí granoly (křupavé zapečené müsli) a šmrnc dodá třeba snídaňové kaší. Rýžový sirup je díky světlé barvě také vhodný na slazení bílých krémů, například z kokosového mléka.
Rýžový sirup patří mezi chutné alternativy bílého cukru, je ale méně sladký. Jeden šálek cukru nahradí asi 1 šálku rýžového sirupu. Při pečení je ale kvůli jeho konzistenci vhodné ubrat stejné množství jiné tekutiny, například dát do těsta méně mléka a oleje.
100% BIO rýžový sirup. Bez přidaných látek.
Energie: 1322 kJ/ 311 kcal
Tuky: | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 76,8 g |
z toho cukry: | 53,6 g |
Vláknina: | 0 g |
Bílkoviny: | 0,5 g |
Sůl: | 0,1 g |
Thajsko.
Skladujte v suchu a temnu.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.