
Himalájskou sůl můžete používat jak na běžné solení pokrmů, tak je…
38 Kč

Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři, tento tradiční…
42 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
56 Kč

Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč

Granulát ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
24 Kč

Skořice celá je aromatická kůra, svitky, stromu skořicovník čínský…
52 Kč

Agar je velice zdravou alternativou želatiny. Získává se z červených…
43 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
185 Kč

Lahůdkové kvasnice jsou lehce nasládlé a slouží k dochucování nejen v…
119 Kč 116 Kč -3 %

Mungo čočka loupaná jinak také mung dal má velice vysoký obsah…
96 Kč

Jemná kamenná sůl bez chemických úprav k dochucení pokrmů nebo k…
27 Kč

Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
56 Kč

Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a…
135 Kč

Tortilla je velmi praktický univerzální pokrm. Je možné ji připravit…
82 Kč

Kostky ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
25 Kč

Ručně sbíraná přírodní mořská sůl bez úprav a příměsí je vhodná k…
145 Kč

Hlubokomořská řasa rostoucí v čistých, chladných vodách severu,…
195 Kč

Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
189 Kč

Rajčatová omáčka je vyráběna v italském Toskánsku z místních…
80 Kč

Díky této omáčce z čerstvých surovin si připravíte rychlou a…
160 Kč

Rajčatová omáčka je vyráběna v italském Toskánsku z místní čerstvě…
86 Kč

Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
85 Kč

Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
166 Kč

Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
160 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.