Himalájská sůl růžová jemná je skvělým doplňkem pro vaše vaření. Je snadno stravitelná a našemu tělu nabízí vyvážený poměr minerálních látek.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem WE|DO o den dříve)
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Obsahuje cenné látky, včetně hořčíku, vápníku, draslíku a železa, má blahodárný vliv na organismus. Růžová sůl má jemnou chuť a je snadno stravitelná, proto je stále oblíbenější.
Může obsahovat stopy lepku.
Jedlá sůl, NaCl 98 %.
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
500 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.