NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pepř bílý je ostřejší i výraznější než pepř černý. Hlavní využití má zejména ve smetanových a sýrových omáčkách.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Od černého a zeleného pepře se liší tím, že je zbaven slupky, obsahující cukr. Z tohoto důvodu nemá nasládlé aroma a mnohem intenzivněji vnímáme čisté pepřové aroma. Pepř bílý nejčastěji používáme mletý, jelikož je velmi tvrdýe.
Pepř bílý celý BIO 100%.
Srí Lanka.
rna pepře bílého jsou tvrdá a proto je dobré je před použitím rozemlít. Své místo má pepř bílý ve světlých omáčkách a všude tam, kde by černý pepř pokazil vizuální stránku pokrmu. Přidávejte jej až ke konci vaření. Pepř bílý se dá použít do smetanových polévek, pomazánek, salátů, na ryby i do tvarohových a vajíčkových pokrmů. Také k dochucení pokrmů, často i sladkých. Najdeme jej i v některých čajových směsích. Kvůli jeho ostrosti by se však měl dávkovat s obezřetností. Pikantní chuť pepře s lehce nasládlým aroma dokáže povznést takřka každé jídlo. Pro zajímavost se pepř velice dlouho přidával i do perníků.
Spotřebujte nejlépe do: datum uvedeno na obalu. Není určeno dětem do 3 let. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí.
Balené obsahuje 50 g.
Skladujte ve vzduchotěsné, dobře uzavřené nádobě na suchém a temném místě bez přístupu slunečního svitu. Pečlivě uzavírejte.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.