Expirace
Jáhly v BIO kvalitě jsou přirozeně bezlepkovou surovinou, a proto jsou vhodné i pro celiaky a osoby s intolerancí na lepek.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Jáhly se získávají tím, že se z prosa setého odstraní svrchní obalová vrstva. Nachází se v nich minerální látky jako hořčík, železo, draslík, zinek nebo fosfor, vitamíny skupiny B, vláknina a další cenné živiny.
Jáhly jsou výborné zejména k přípravě kaší, a to jak na sladko, tak na slano. Skvělý je i jahelník a další moučníky z jáhel.
Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.