Cizrna neboli římský hrách je luštěnina, která by neměla chybět ve vaší kuchyni.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Má všestranné využití. Je ideální pro přípravu pomazánek, salátů, polévek a mnoha netradičních pokrmů. Nejznámější jídlo z cizrny je hummus. Nekorunovaný král hummusu je hummus libanonský, protože libanonská kuchyně platí za nejuznávanější a nejchutnější kuchyni ze všech zemí, kde cizrna roste.
Turecko.
Cizrnu přeberte a namočte do vody na cca 8-12 hodin, ideálně přes noc. Před vařením důkladně propláchněte a ve vodě vařte do měkka cca 40-60 minut. Doba vaření je závislá na délce namáčení a čerstvosti cizrny. Během vaření sbírejte pěnu z povrchu.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.