BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025

Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč

Pšeničná potravina je vhodná na přípravu snídaní nebo jen tak na…
32 Kč

Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč

Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč

Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč

Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše…
48 Kč
Doplněk stravy

Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
49 Kč

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
49 Kč

Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
49 Kč

Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč

Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč

Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
65 Kč

Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
69 Kč

Kroupa přirozeně bezlepková plodina, která obsahuje bílkoviny i…
69 Kč

Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
69 Kč

Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
72 Kč

Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč

Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
76 Kč

Semínka z rostliny Merlíku chilského představují hodnotný zdroj…
89 Kč

Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
89 Kč

Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
119 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.