Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
42 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
56 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
69 Kč
Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
Semínka z rostliny Merlíku chilského představují hodnotný zdroj…
79 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
69 Kč
Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím…
44 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
120 Kč
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
99 Kč
Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
41 Kč
Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
47 Kč
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč 299 Kč -8 %
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
96 Kč
Varianty
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
65 Kč
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
Výhodná cena
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
50 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.