Přirozeně bezlepková kokosová mouka je vysoce ceněnou náhradou za bílé mouky. Obsahuje více živin a méně škodlivin než tradiční výrobky z obilí.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kokosová mouka je velmi bohatá na bílkoviny, zdravé rostlinné tuky a důležité minerály. Vysoký obsah vlákniny – téměř třikrát vyšší než v ovesných vločkách – má příznivý vliv na kondici střev. Menší obsah lépe stravitelných cukrů ve srovnání s pšeničnou mouku zase vyhovuje diabetikům a těm, kdo chtějí hubnout. Kokosová mouka neobsahuje lepek a je vhodná i pro konzumenty s celiakií. Dodává tělu železo, které je nesmírně důležité pro lidský organismus.
Kokosová mouka se vyrábí sušením podchlazené dužiny kokosového ořechu. Ořechy se pěstují na BIO palmových plantážích na ostrově Srí Lanka. Dováženou mouku balíme do 500 g sáčků v české balírně certifikované ke zpracování BIO potravin. Celý proces pěstování, zpracování i balení splňuje požadavky na šetrnost vůči přírodě a nejvyšší kvalitu produktu.
Kokosová Mouka Naturalis BIO má velmi jemnou, charakteristickou chuť a vůni. Používejte ji stejně jako běžnou mouku k pečení i vaření. Můžete ji též přidat do Vašich oblíbených smoothies, koktejlů, dortů či kaší.
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1104 kJ/267 kcal |
Tuky | 9,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,4 g |
Sacharidy | 9,6 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 18,4 g |
Sůl | 0,5 g |
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.