Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.

Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
22 Kč

Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
28 Kč 23 Kč -18 %

Akce
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
31 Kč 23 Kč -26 %

Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
29 Kč

Hrubší žluté barvy je zcela bez lepku, palmového oleje, sladidel a…
38 Kč

Příjemně křupavá a přirozeně bezlepková, ideální na obalování a…
45 Kč

Jemná oranžové barvy je zcela bez lepku, palmového oleje, sladidel a…
46 Kč

Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…
49 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
56 Kč

Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč

Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
59 Kč

Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč

Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč

Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
96 Kč

Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad, obsahuje rýžové, bramborové…
99 Kč

Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč

Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 112 Kč -3 %

Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
116 Kč

Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
120 Kč

Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
124 Kč

Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
125 Kč

Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
126 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
185 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.