Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 20 Kč -9 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 21 Kč -22 %
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč 23 Kč -8 %
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
29 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Výhodná cena
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
44 Kč 35 Kč -20 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
46 Kč 44 Kč -4 %
Výhodná cena
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč 46 Kč -6 %
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 58 Kč -9 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.