Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výhodná cena
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
124 Kč 99 Kč -20 %
Výhodná cena
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
119 Kč 104 Kč -13 %
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč 90 Kč -9 %
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…
49 Kč
Výhodná cena
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč 90 Kč -6 %
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
26 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
24 Kč 21 Kč -13 %
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Výhodná cena
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč
Výhodná cena
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
104 Kč 95 Kč -9 %
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
126 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč 94 Kč -10 %
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
33 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
56 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
26 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
179 Kč 169 Kč -6 %
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.