Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kurkuma mletá je velice chutné a všestranné koření, které má…
39 Kč
Varianty
Směs koření vhodné pro vaření a pečení pokrmů.
69 Kč
Skořice celá je aromatická kůra, svitky, stromu skořicovník čínský…
55 Kč
Směs koření na kuřecí curry vhodné pro vařené i pečené pokrmy.
69 Kč
Cizrna hnědá v Indii známá jako Kala chana má vysoký obsah vlákniny a…
82 Kč
Kari lístky se vyznačují intenzivním kořeněným aroma s citrusovým…
92 Kč
Smažená cibulka, kterou můžete využít na ozdobení a ochucení svého…
109 Kč
Směs koření na cizrnové curry vhodné pro pečení i vaření.
69 Kč
Směs koření Tandori masala je speciální směs namíchaná pro marinování…
49 Kč
Zázvorová pasta má unikátní složení, obsahuje vysoký podíl čerstvého…
69 Kč
Cizrna loupaná půlená se řadí mezi nejvýživnější luštěniny, velikou…
76 Kč 75 Kč -1 %
Zázvor mletý je jemný prášek aromatické rostliny, jejíž chuť je lehce…
55 Kč
Jedna z nejznámějších mírně pálivých indických směsí koření. Má větší…
33 Kč
Mungo čočka loupaná jinak také mung dal má velice vysoký obsah…
91 Kč
Žlutá čočka Toor dal nebo také kajan indický loupaný půlený je…
100 Kč
Badyán je plodem stálezeleného stromu badyáníku pravého a jeho původ…
88 Kč
Česneková pasta má unikátní složení, obsahuje vysoký podíl čerstvého…
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.