Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Intensive ALOE VERA, bylinný čaj porcovaný 20 x 1,5 g n.s.

83
32
starstarstarstarstar  83 %
akceIntensive ALOE VERA, bylinný čaj porcovaný 20 x 1,5 g n.s.
Intensive ALOE VERA čaj čistí od toxinů, regeneruje tělo a harmonizuje trávení. Podporuje tvorbu kolagenu, metabolismus a posiluje imunitní systém. Více informací
Kód výrobku: 74456
Běžná cena: 41 Kč (ušetříte: 5 Kč = 12 %)
Cena s DPH: 36 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Intensive ALOE VERA, bylinný čaj porcovaný 20 x 1,5 g n.s.

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
nase02@seznam.cz(25.06.2016)starstarstar

svatopluksejk(29.08.2015)starstarstarstarstar

blanislawa(30.08.2014)starstarstarstarstar

hkodysova(05.06.2014)star

rostlinka(21.04.2014)starstarstarstarstar

Dobrý čaj :)

sarkapochylova(19.02.2014)starstarstarstar

hadrabova.j(03.10.2013)starstarstarstarstar

Překvapivě dobrá chuť

Alicinka(16.09.2013)starstarstarstarstar

yashanti(29.05.2013)starstar

dobrý čaj, koupila jsem si ho poprvé a asi ne naposledy. Nemám výhrady.

PRO: chuť cena
PROTI: nenapadá mě nic
sisi.ondriasova(25.03.2013)starstarstarstarstar

Jaroslava(13.03.2013)starstarstarstar

Nejsem milovníkem čajů, ale tento je celkem dobrý.

Vichova(04.03.2013)starstarstar

Breedik(25.02.2013)starstarstarstarstar

dobrá chut

legar(25.01.2013)starstarstarstarstar

Alena Šimánková(04.01.2013)starstarstarstar

pavlina.mezlova(02.01.2013)starstarstarstarstar

denisek10(01.12.2012)starstarstarstarstar

jenn11(30.11.2012)starstarstarstarstar

vikinka(12.11.2012)starstarstarstarstar

kartikey(08.11.2012)starstarstarstarstar

žák(31.10.2012)starstarstarstarstar

agent2301(10.10.2012)starstarstar

jajulinda(23.09.2012)starstarstarstarstar

kiky08(07.09.2012)starstarstar

Petr(30.08.2012)starstarstar

kkkaattyy(26.08.2012)starstarstarstar

dobrý na pročištění.doporučuji delší dobu užívání

chalcedonka(06.08.2012)starstarstar

miklenka(03.08.2012)starstarstarstar

Breedik(26.06.2012)starstarstarstarstar

Dobrá chut.

j(01.04.2012)starstarstarstarstar

doporučuji všem, co mají rádi čaje a zároveň chtějí něco dělat pro svoje zdraví

PRO: výborná chuť
PROTI: preferuji jednotlivě balené sáčky, ale zas takový problém to není:)
Ověřený zákazník(02.03.2012)starstarstarstarstar

levně něco pro zdraví

PRO: levně něco pro zdraví
Jana Kalendová(17.02.2012)starstarstar

měl by se asi pít častěji

PRO: nemohu posodit jelikož jsem jej použila jen jednou
PROTI: nemá nic
tradesman(20.12.2011)starstarstarstar

Olga(12.12.2011)starstarstarstarstar

-je příjemný a zdravý

PRO: -čaj znám a používám
Ověřený zákazník(06.12.2011)starstarstarstarstar

doporučuji

Ověřený zákazník(12.11.2011)starstarstarstarstar

přijatelná cena

PRO: lahodný
Martina Svobodová(31.10.2011)star

nedá se pít

PROTI: není dobrý, je hořký
Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstarstar

chuťově výborný i bez slazení

PRO: velice chutná čaj
PROTI: nic
Ověřený zákazník(24.08.2011)starstarstar

bylinky porcované k rychlému užití s lahodnou chutí

PRO: výborná změna a rychle k užití-porcovaný
Ověřený zákazník(15.08.2011)starstar

Slabší chuť čaje.

PRO: dobrý...
PROTI: ... ale slabý
lucii(19.07.2011)starstarstar

Šárka Radová(16.07.2011)starstarstarstarstar

Mám ráda výrobky z ALOE VERA. Tento čaj je lahodný. Nepotřebuje ničím dochucovat a dá je pít po celý den bez zatěžování organismu. Je prostě vynikající!

PRO: Tento čaj se může popíjet celý den
Jaroslava Škoulová(26.06.2011)starstarstarstarstar

Tato bylina a tím i nabídka perfektně vyhovuje.

PRO: Aloe Vera je dobrá nabídka , protože je porcovaná lze ji použít kdekoliv i na cestách.
PROTI: Sypaný čaj je sice účinější, ale porcovaný je po uživatele rychlejší.
jitkamalurova(06.03.2011)starstarstarstarstar

michal999(16.02.2011)starstarstarstarstar

fishtamin(21.10.2010)starstarstarstar

EvulinkaH(15.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu