Špaldová mouka hrubá v BIO kvalitě je vhodná pro přípravu tradičních houskových knedlíků, knedlíčků, noků a na drobenku.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Špaldová mouka hrubá v biokvalitě. Vhodná k pečení, smažení nebo vaření.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
ŠPALDOVÁ mouka hrubá*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Lepek
Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 511 kJ/356 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,1 g |
Sacharidy: |
72,0 g |
z toho cukry: |
0,8 g |
Vláknina: |
3,7 g |
Bílkoviny: |
12,0 g |
Sůl: |
0,01 g |
1000 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.