Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Ovesné sušenky bez lepku plněné čokoládovým krémem, ideální balení…
70 Kč
Sušenky bez lepku obsahují kombinaci s čokoládovými kousky.
59 Kč
Klasické cookies sušenky s čokoládovými kousky a nepravidelným tvarem.
39 Kč
Bezlepkové piškoty.
129 Kč
Dopřejte bezlepkovou snídani nebo snack.
39 Kč
Bezlepkové sušenky obsahují kousky lahodné čokolády, neobsahují…
65 Kč
Bezlepkové sušenky se sníženým obsahem laktózy.
66 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Cereální kuličky s čokoládovou příchutí si oblíbí děti i dospělí.…
38 Kč 37 Kč -3 %
◉
20 ks = SLEVA 20 Kč
Lahodné kukuřičné trubičky plněné lískooříškovým krémem, neobsahují…
7 Kč
Vegetariánská sušenka, která střídá čokoládové kousky s ovesnými…
70 Kč
◉
20 ks = SLEVA 20 Kč
Lahodné kukuřičné trubičky plněné mléčným krémem, neobsahují lepek a…
7 Kč
Lahodné sušenky, které si vás získají.
41 Kč
Nejoblíbenější italské mandlové sušenky s nádechem sladkého vína.…
115 Kč
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.