Přirozeně bezlepková mouka je vhodná především na pečení, do dortů a do dezertů.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Mandlová mouka BIO se vyrábí z blanšírovaných sladkých mandlí pěstovaných podle zásad ekologického zemědělství. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány. Skvělá je na pečení dezertů, dortů, cukroví - např. stále oblíbenější francouzské cukroví Makronky.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
100% BIO mandlová mouka.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota |
2491 kJ/596 kcal |
Tuky |
50 g |
Sacharidy |
9 g |
Bílkoviny |
21 g |
Sůl |
0,003 g |
Balení obsahuje 200 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.