Lékárna.cz

WOLFBERRY Višně v hořké čokoládě BIO 100 g

WOLFBERRY Višně v hořké čokoládě BIO 100 g WOLFBERRY Višně v hořké čokoládě BIO 100 g

NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA

Dobrůtka přímo stvořená pro zdravé mlsání. Výborně se hodí jako zdroj energie při námaze.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

WOLFBERRY Višně v hořké čokoládě BIO 100 g

Typická vůně a jemná sladkokyselá chuť višní přímo navádí k vytvoření prvotřídní delikatesy višní v čokoládě. Ty nejen že zaženou chuť na nějaký pamlsek, tak mají i příznivý vliv na normální funkci dolních močových cest a vylučování.  

Všechny ingredience pro přípravu višní v čokoládě jsou pečlivě vybírané z kontrolovaných ekologických zemědělství a BIO kvalita je samozřejmostí. Prioritou firmy Wolfberry je nejen to, co zákazníci jedí, ale i to, kde žijí a budou žít. To je jeden z důvodů, proč se striktně vyhýbá palmovému oleji. Tato surovina tvoří součást většiny konkurenčních čokolád, ale stojí i za devastací deštných pralesů, které jsou nesmírně důležité pro celou planetu.

Složení

BIO višně: 24% (BIO višně bez pecek, BIO koncentrát jablečné šťávy, BIO slunečnicový olej); BIO hořká čokoláda: 75% (BIO kakaová hmota, BIO třtinový cukr, BIO kakaové máslo, emulgátor: BIO sojový lecitin); BIO Capol (leštidlo): 1%

Nutriční hodnoty na 100 g: Energie: 1934kJ / 462kcal; Tuky: 26.4g z toho nasycené mastné kyseliny 15.8g; Sacharidy: 45.3g z toho cukry 41g; Bílkoviny: 4.9g; Sůl: 0.007g; Vláknina: 8.8g

BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002

Alergeny: sójový lecitin

Vyrobeno: Česká republika.

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
363696
Kód EAN:
8594158035141
Držitel rozhodnutí:
WOLFBERRY Višně v hořké čokoládě BIO 100 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.