NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sušením se z rajčat ztrácí většina vody, ale právě díky tomu získávají výraznou a lahodnou chuť, pro kterou si je zamilovaly kuchyně celého světa.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Při produkci Wolfberry sušených rajčat jsou vybírány dužnaté a sladké speciálně pěstované odrůdy, které jsou sklízeny těsně před samotným procesem sušení. Sladká rajčátka jsou ručně rozkrojena a poté po dobu několika dní sušena na slunci a krásně teplém tureckém vzduchu na velkých sítech. Tento tradiční proces úpravy zaručuje, že rajčata vydrží dlouhou dobu bez ztráty nutričních hodnot a jejich kvality.
Původně se sušená rajčata začala dělat v Itálii a to z důvodu, že si tamní obyvatelé chtěli uchovat letní úrodu i na zimní měsíce. Toto zpracování se později rozšířilo i do dalších oblastí, takže dnes se se sušenými rajčaty setkáme v podstatě po celém světě. Sušením se z rajčat ztrácí většina vody, ale právě díky tomu získávají výraznou a velmi lahodnou chuť, pro kterou si je zamilovaly kuchyně celého světa.
Wolfberry sušená rajčata pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství v Turecku. Jsou velmi šetrně sušena na slunci a tím je v nich zachována jejich krásně aromatická chuť i vůně a zůstává v nich většina minerálů a vitamínů. Mají nezastupitelné místo ve středomořské kuchyni, kde se přidávají do různých zeleninových a těstovinových salátů, do domácího chleba, ale i na pizzu. Můžete je i přímo konzumovat, případně přidávat do pomazánek nebo na obložené chlebíčky.
Energie: 1304 kJ/312 kcal; Sacharidy: 51 g – z toho cukry 37,6 g; Bílkoviny: 14,1 g; Tuky: 3 g – z toho nasycené 0,4 g; Vláknina: 12,3 g; Sůl: 7 g; Vlhkost: 14-18 %.
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Vápník: 110 mg; Železo: 9,09 mg; Hořčík: 194 mg; Fosfor: 356 mg; Draslík: 3427 mg; Sodík: 247 mg; Zinek:1,99 mg; Vitamin C: 39,2 mg; Thiamin: 0,528 mg; Riboflavin: 0,489 mg; Niacin: 9,050 mg; Vitamin B6: 0,332 mg; Kyselina listová: 68 ug; Vitamin A (RAE): 44 ug; Vitamin A (IU): 874 IU; Vitamin E (alfa-tokoferol): 0,01 mg; Vitamin K (fylochinon): 43 ug.
Sušená rajčata: 92 – 94 %, sůl: 6 - 8 %.
Turecko
100 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.