



















Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
69 Kč

Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
69 Kč

Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč

Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
69 Kč

Extra jahodový džem s březovým cukrem a stévií, který je vhodný pro…
69 Kč

Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši.
69 Kč

Římský kmín celý patří k základnímu koření indické kuchyně. Má…
69 Kč

Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
69 Kč

Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
69 Kč

Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
69 Kč

Tuňáková paštika na přípravu sendvičů nebo do pomazánek.
69 Kč

Tuňáková paštika na přípravu sendvičů nebo do pomazánek.
69 Kč

Svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou.
69 Kč

Novinka
Aromatická směs provensálského koření ideální do pečených jídel,…
69 Kč

Novinka
Klasika, která nesmí chybět v žádné kuchyni, špetka kmínu při vaření…
69 Kč

Novinka
Mletá varianta kmínu pro všechny, kterým se nelíbí představa, že by…
69 Kč

Novinka
Aromatický bez chemických konzervantů a barviv, vhodné pro vegany.
69 Kč

Novinka
Tajemné koření s mnohostranným využitím, ochutí sladké i slané pokrmy…
69 Kč

Novinka
Koření oblíbené pro svou zemitou a zároveň sladkou chuť i výraznou…
69 Kč

Sirup z agáve je nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a…
70 Kč

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
70 Kč

Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
70 Kč

Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
70 Kč

Vinný ocet se používá výhradně pro přípravu studených jídel a pochází…
70 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.