NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková pohanková mouka je vhodná na pečení i vaření. Má vysoké nutriční a dietetické hodnoty.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Pohanka je významným zdrojem vlákniny, minerálních látek a vitamínů, z nich zejména vitamínů řady B a dále vitamínu E. Obsažený rutin, kterému se říká také vitamín P, napomáhá mimo jiné i správné funkci kardiovaskulárního systému. Účinky rutinu zvýšíte, pokud s ním budete zároveň konzumovat syrové ovoce a zeleninu, které obsahují dostatečné množství vitamínu C. Přirozeně neobsahuje lepek, ale balení může obsahovat jeho stopové množství.
Nutriční hodnoty ve 100 g .
Vitamíny a minerální látky ve 100 g pohankové mouky.
Holandsko.
Pohanková mouka se dá použít jak při pečení, tak při vaření. Při smíchání s jinou moukou krásně zvýrazní chuť pokrmů a pečiva. Pro tradiční českou kuchyni má ale jednu malou komplikaci. Díky tomu, že v ní není obsažený lepek, takže klasické české svatební koláče z ní neuděláte. Tuto malou nepříjemnost můžete vyřešit přidáním xantanové gumy, která pomáhá zlepšovat nejen vlastnosti těsta, ale i pečivo s ní bude mnohem déle křehké a bude vám pomaleji vysychat.
Uschovávejte mimo dosha dětí. Skladujte v pokojové teplotě.
Obsah balení 400 gramů.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.