Lékárna.cz

Bezlepkové mouky a strouhanky ŽITNOOSTROVSKÁ BEZLEPKOVÁ PEKÁREŇ

ŽITNOOSTROVSKÁ BEZLEPKOVÁ PEKÁRNA Moučná směs na sladké pečení…

ŽITNOOSTROVSKÁ BEZLEPKOVÁ PEKÁRNA Moučná směs na sladké pečení 1000 g ŽITNOOSTROVSKÁ BEZLEPKOVÁ PEKÁRNA Moučná směs na sladké pečení 1000 g

Moučná směs na bezlepkové sladké pečivo, příprava trvá jen 7 minut.

Skladem více než 5 kusů

140 Kč

Bezlepkové mouky a strouhanky ŽITNOOSTROVSKÁ BEZLEPKOVÁ PEKÁREŇ

Pokud nechcete zbytečně zatěžovat svůj organismus lepkem, nebo se řadíte mezi celiaky, pak je pro vás vaření a pečení za pomoci bezlepkové mouky vysvobozením z omezeného jídelníčku. Mezi oblíbené mouky patří pohanková, kukuřičná a rýžová mouka. 

Pečení z bezlepkové mouky je stejné jako z klasické pšeničné mouky. Mouky z naší nabídky neobsahují lepek, jsou tedy vhodné pro celiaky a nevyvolávají žádnou alergii. Lahodné teplé pečivo z bezlepkové mouky si nemusí dopřávat jen celiakové, je vhodné pro každého, kdo chce svému tělu ulevit od zatěžujícího lepku.

Věděli jste, že spousta lidí je alergická na lepek, aniž by to tušila? Alergie na lepek může způsobovat např. akné, kterého se za žádnou cenu nezbavíte, pokud lepek nevysadíte ze svého jídelníčku.

Jaké dobroty si můžete připravit z bezlepkové mouky?

Pečení z bezlepkové mouky nikdy nebylo jednodušší. Z této zdraví prospěšné příměsi si můžete připravit všechny možné druhy pečiva, jako např. chleby, perníky, bábovky a kynutá těsta. Bezlepková mouka se hodí i na vaření, snadno z ní vytvoříte knedlíky, omáčky a další chutné pokrmy.

Mouka bez obsahu lepku je cenově přijatelná a rozhodně vás vyjde levněji než každodenní nákup předraženého bezlepkového pečiva. Navíc se nebudete muset omezovat pouze na bezlepkové pečivo, které má vaše oblíbená pekárna v nabídce, ale budete si moci upéct nebo uvařit jakýkoliv pokrm, na který máte zrovna chuť.

Kategorii Bezlepkové mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.