Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Lyofilizovaný černý rybíz, tedy černý rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci.
Energetická hodnota 1152 kJ/275 kcal, tuky 1,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,13 g, sacharidy 32,6 g, z toho cukry 32,6 g, bílkoviny 6,6 g, sůl 0,02 g
Německo
100 g
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.