
Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
76 Kč
Doplněk stravy

Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
49 Kč

Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
89 Kč

Semínka z rostliny Merlíku chilského představují hodnotný zdroj…
89 Kč

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
49 Kč

Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
119 Kč

Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč

Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
49 Kč

Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč

Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč

Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
69 Kč

Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
72 Kč

Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše…
48 Kč

Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč

Pšeničná potravina je vhodná na přípravu snídaní nebo jen tak na…
32 Kč

Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
65 Kč

Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč

Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
126 Kč

Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
69 Kč

Kroupa přirozeně bezlepková plodina, která obsahuje bílkoviny i…
69 Kč

Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč

Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.