Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kakaové boby, které se používají k výrobě BIO Čokolád Naturalis rostou v tropickém pásu Ameriky – nejčastěji v Peru a v Dominikánské republice.
Ruční výroba BIO čokolády
BIO Čokoláda Naturalis je ručně dělaná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Kvalita čokolád je znát v každém detailu. Základem jsou nejkvalitnější kakaové boby sbírané na vyhlášených plantážích a jejich následné zpracování. V dalším kroku se čokoládová hmota dostane do rukou chocolatiérům, kteří ji za správných teplot zpracovávají tak dlouho a s takovou péčí, dokud nevznikne přesně ta čokoláda, která lahodí nejen oku, ale hlavně chuťovým buňkám.
Nedílnou součástí jsou samozřejmě i superpotraviny či jiné byliny, které dodávají čokoládě ojedinělou chuť a kompletně podtrují péči, která byla doprovázena při celém procesu výroby
Levandule
Levandule je tradiční aromatická rostlina fialové barvy. Tradičně se vyskytuje na vysluněných svazích. Původně se vyskytovala pouze v západním Středozemí, ale kulturou se rozšířila po celém Středozemí. Nálev z květu levandule lze přidat jako do koupele tak i do oblíbeného nápoje či jídla.
Nastrouhejte čokoládu do Vašich oblíbených kaší, kakaa, kávy, či na desert. Pokrm tím dostane nový rozměr chuti.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.