Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
82 Kč
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
95 Kč
Speciální moučná směs na pečení vhodná vegany, celiaky, osoby s HIT,…
95 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
97 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
Sypká směs bez lepku na bábovky, piškoty a korpusy.
99 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
105 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.