Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…
49 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…
75 Kč
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
48 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
49 Kč 42 Kč -14 %
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
76 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.