Doprava zdarma nad 499 Kč
Při koupi produktů WOLFBERRY nad 499 Kč, získáte DOPRAVU ZDARMA.
Mandlová mouka je jemně namletá z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. Vhodná pro celiaky.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé, protože obsahují velké množství vlákniny. Díky velkému obsahu bílkovin, cukrů a tuků jsou ideálním zdrojem energie. Kromě toho je v nich i hodně vitamínů skupiny B, vitaminu E (tokoferolu) a kyseliny listové. Mandlová mouka je ale také významným zdrojem minerálních látek, a to zejména hořčíku, vápníku a draslíku.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Minerály ve 100 g, Vápník: 266 mg; Železo: 4 mg; Draslík: 690 mg; Sodík: 300 mg; Fosfor: 478 mg; Hořčík: 258 mg.
Španělsko.
Mandlová mouka se výborně hodí hlavně na pečení, při výrobě dortů a cukrářských výrobků, do různých krémů a dezertů, domácího marcipánu, zjemní všechny korpusy a linecká těsta, ale dá se z ní připravit i vynikající mandlové mléko.
Neobsahuje alergeny. Uschovávejte momi dosah dětí.
Obsah balení 400 g
Výborná
Na vianoce som piekla prvý raz z mandľovej múky a keďže sa pečenie vydarilo a kolác chutil, objednala som opať
Skvělá, jemně mletá mouka - hodí se do koláčů, buchet i sušenek.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.