BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025

3 za cenu 2
Pektin je nenahraditelný želírovací prostředek. Při zavařování nemění…
62 Kč

Nerafinovaná, himalájská hrubá růžová sůl je vhodná ke koupelím i ke…
56 Kč

Himálajská růžová sůl je nerafinovaná, v přírodě se vyskytuje…
46 Kč

Pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi…
116 Kč

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
62 Kč

Granulované aktivní instantní droždí, ve formě drobných válečků, nebo…
36 Kč 34 Kč -6 %

Lusky bourbon vanilky v BIO kvalitě s výraznou a velmi příjemnou vůní…
159 Kč

Přírodní produkt, který byl vyroben fermentací alkoholu z čerstvě…
149 Kč

Cejlonská skořice je sladký druh skořice, vyhledávaná pro svou velmi…
40 Kč

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a…
112 Kč

Omáčka s výraznou chutí pro přípravu zálivek a omáček, přirozeně…
125 Kč

Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
85 Kč

3 za cenu 2
Vyrábějí se z kořene keřů manioku. Jsou významným zdrojem…
92 Kč

Římský kmín je sice křížencem klasického kmínu, svou chutí se od něj…
86 Kč

Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
62 Kč

3 za cenu 2
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
80 Kč

Balíček vykouzlí úsměv na rtech nejen příznivcům zdravé stravy, ale…
389 Kč

3 za cenu 2
Zdroj přírodní nerafinované krystalické soli do které nejsou…
19 Kč

3 za cenu 2
Přírodní konzervační prostředek, používá se jako dochucovací…
249 Kč

Pečete bezlepkové pochutiny? Pak BIO kypřící prášek do perníku Amylon…
19 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
185 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
165 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
162 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.