Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Omáčka byla vyrobena v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována. Typická ostrá chuť je docílena přidáním čerstvých feferonek. Během šetrné přípravy si omáčka uchovává přírodní vůni a chuť zralých rajčat stejně jako maximum výživných látek.
Omáčku stačí ohřát a podávat s těstovinami. Může sloužit i studená jako „dip” k namáčení tortill, syrových kousků zeleniny nebo bramborových lupínků.
Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 340 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.