Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
Skladem více než 5 kusů V úterý 2. 4. odešleme, u vás ve středu 3. 4.
Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let. Postupně se rozšířila do celé jihovýchodní Asie a nyní je tradiční součástí asijské kuchyně. S obyčejnou levnou „sójovou omáčkou“ nemá ale nic společného. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Voda, sójové boby (26,1 %), pšenice (15,8 %), mořská sůl (14,1 %), alkohol (0,8 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: Lepek, Sója.
Čínská shoyu polévka s shitake a rýží, rýžový salát s rajčaty, zeleninové soté, zálivka s kešu, dresink na salát, pokrmy založené na rajčatech (např. omáčky na těstoviny), polévky, omáčky, zeleninové směsi.
Alergeny - Lepek, Sója.
Balení obsahuje 500 ml.
Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.