Skladem zítra V pondělí 26. 4. odešleme, u vás v úterý 27. 4.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Po sklizni několik měsíců fermentuje. Vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky. Množství: 2 lusky Použití: Vanilkový lusk rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Skladování: Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.