Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

INFADOLAN 1X100GM Mast

93
8
starstarstarstarstar  93 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
INFADOLAN  1X100GM Mast
Infadolan se používá u dospělých i dětí od novorozeneckého věku na neinfikované drobné rány, oděrky, popáleniny I. stupně, na suchou popraskanou kůži, na trhliny v kožních rýhách. Více informací
Kód výrobku: 110835
Cena s DPH: 134 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku INFADOLAN 1X100GM Mast

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
cristal86(05.11.2014)starstarstarstarstar

Georgi(24.01.2014)starstarstarstarstar

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji. Skvělá mast.

japosp@seznam.cz(07.11.2013)starstarstarstarstar

Helena(12.04.2013)starstarstarstarstar

Velmi příjemný, hodně mastný, rychle regeneruje, pokožka po aplikaci nepálí ani když je podrážděná.

PRO: hodně mastný velmi příjemné složení pokud je pokožka popraskaná, tak po aplikaci nepálí
PROTI: špatně se vymačkává z tuby ocenila bych menší balení
tonka_2011(26.02.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(29.12.2012)starstarstarstarstar

Cenově výborný krém na miminko,používají i v porodnici

PRO: perfektní pro miminko na zadeček cena
PROTI: horší tuba,špatně se vymačkává
valena(15.12.2012)starstarstarstar

spokojen

klarinah#seznam.cz(29.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.10.2012)starstarstarstar

Vyhovuje m pro péči o kůži

PRO: hojí některé problémy na kůži
Jitka(08.10.2012)starstarstarstarstar

Letitá zkušenost, vyzkoušeno na dětskou pleť, dospělou i pokročilého věku a v současné době i na psí.

Ověřený zákazník(16.08.2012)starstarstarstar

fajn na promazavani suche kuze

Ověřený zákazník(10.08.2012)starstarstarstarstar

kvalita versus cena

PRO: kvalita versus cena
macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

Marta Závodská(30.04.2012)starstarstar

po potřísnění rukou technickým lihem jsou ruce velmi suché, popraskané až do krve. Tento produkt jsem si vybrala pro jeho regeneraci a mastnost. S produktem jsem spokojena splnil mé očekávání. Doporučuji. Nemá žádná aroma.

PRO: regenerační krém pro velmi suchou pokožku
Ověřený zákazník(03.03.2012)starstarstarstarstar

široké využití, pro celou rodinu

PRO: vyhovuje mi, je bezbarvý, používám ho i na děti
PROTI: tuba,občas praskne a krém vytéká prasklinou
Ověřený zákazník(23.08.2011)starstarstarstarstar

jednoznačně doporučuji pro všechny co potřebuji svoji suchou pokožku řádně promastit, ale pozor mastí moc moc moc ... :-)

PRO: super pro suchou a ekzematickou pokožku, regeneruje a stojí málo oproti komerčním produktům se stejným účinkem
PROTI: není žádná slabina, samá pozitiva
lilu99(15.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu