Plody Jujube obsahují širokou škálu vitamínů, minerálů a flavonoidů. Významnou část tvoří i stopové prvky.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Jujube nebo-li Cicimek datlový pochází z Jižní Asie. Pěstuje se Číně, Japonsku, ale i ve Středomoří.
Plody Jujube obsahují širokou škálu vitamínů, minerálů a flavonoidů. Vitamín C, vitamin B2, provitamín A, bioflavonoidy, škroby, sacharidy, bílkoviny, tuky. Významnou část tvoří i stopové prvky, jakými jsou například měď, kobalt, jód, draslík, železo, hořčík, zinek, vápník, fosfor, rutin i mangan.
Sušené plody Jujube 250 g v BIO a kvalitě nejsou doslazovány ani sířeny. Jde o produkt ekologického zemědělství.
10g denně (3 – 5 plodů denně). Plody jsou vhodné k dochucení čajů i pokrmů (sladící účinek) a také se mohou konzumovat napřímo, jako každé sušené ovoce.
Energetická hodnoda 79 kcal
Tuky 0,2 g
Sacharidy 20 g
Sodík 3 mg
Draslík 250 mg
Bílkoviny 1,2 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.