Sušené plody vinné révy, chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Tento typ rozinek je mnohem sladší než klasické rozinky a jsou také trochu větší. Smlsnout si na nich můžete jen tak, přisypat je do sladkého těsta, různých oříškových směsí, sladkých snídaní nebo mít sáček sušených rozinek jako první pomoc v kabelce. Žádná vánočka, štrůdl ani koláče se bez nich neobejdou. Můžete je kombinovat s tvarohem, oříšky a jablky.
Rozinky 99,5 %, bavlníkový olej 0,5 %, konzervant: OXID SIŘIČITÝ. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. Alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany.
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota 1 257 kJ / 296 kcal | |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 69,0 g |
z toho cukry | 69,0 g |
Vláknina | 2,0 g |
Bílkoviny | 2,7 g |
Sůl | 0,05 g |
Pochoutka - rozinky jsou typicky sladké a dobře poslouží, když vás honí mlsná, pečení - rozinky dáváme klasicky do vánočky, štrůdlu, bábovky, cukroví., müsli - při výrobě domácího snídaňového müsli můžete přidat i rozinky, kaše - posypte ráno svou oblíbenou kaši rozinkami a oslaďte si ji tak, čatní - k přípravě tradiční husté indické omáčky se často využívají právě rozinky, saláty - v ovocném salátu můžou rozinky posloužit jako sladidlo, chutnají výtečně hlavně s jablky.
Rozinky jsou velmi oblíbené hlavně pro svou sladkou chuť. Někdy ale po delší době skladování může cukr uvnitř začít krystalizovat. V takovém případě stačí rozinky krátce ponořit do horké tekutiny, například do vody nebo mléka. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.