Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
99 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
196 Kč
Křupavá bílá čokoláda výrazně kakaově mléčné chuti (29 % kakaového…
62 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
36 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
65 Kč
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje žádné…
99 Kč
Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…
69 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
62 Kč 59 Kč -5 %
Sametově mléčná čokoláda.
36 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
179 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
199 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč
Mléčná čokoláda s kukuřičnými lupínky, obsah kakaové sušiny nejméně…
80 Kč
Tyčinka z jemné mléčné čokolády plněná krémovou karamelovou náplní s…
24 Kč
70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
46 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
48 Kč
Luxusní hořká belgická čokoláda s příchutí borůvek a jahod.
82 Kč
Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
59 Kč
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
76 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.