Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
75 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč 82 Kč -4 %
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
99 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
◉
Navíc sleva 10 % Expirace
Tyčinka z mléčné čokolády s mandlemi bez přidaného cukru a slazené…
Expirace
Dražované pomerančové kousky a mandle v hořké čokoládě.
Expirace
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
Čokoládová tyčinka s rýžovým mlékem, ochucená mandlemi v karamelu a…
◉
Navíc sleva 10 %
Tyčinka z mléčné čokolády bez přidaného cukru a bez lepku.
Expirace Poškozený obal
Dražované banánové kousky v mléčné čokoládě a kokosové kousky v hořké…
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládové křupky bez přidaného cukru.
Expirace
Dražované mandle v mléčné čokoládě a skořici.
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.