Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč 82 Kč -4 %
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
75 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládová tyčinka bez přidaného cukru.
25 Kč 25 Kč -2 %
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
65 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
47 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Expirace
Dražované kokosové kousky, pomerančové kousky a mandle v hořké…
21 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládové křupky bez přidaného cukru.
◉
Navíc sleva 10 %
Tyčinka z mléčné čokolády bez přidaného cukru a bez lepku.
Expirace
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
◉
Navíc sleva 10 % Expirace
Tyčinka z mléčné čokolády s mandlemi bez přidaného cukru a slazené…
Expirace
Dražované mandle v mléčné čokoládě a skořici.
Expirace
Dražované pomerančové kousky a mandle v hořké čokoládě.
Expirace Poškozený obal
Dražované banánové kousky v mléčné čokoládě a kokosové kousky v hořké…
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.