Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
38 Kč
Luxusní hořká belgická čokoláda s příchutí borůvek a jahod.
82 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva tmavá je vhodná k polévání pekařských a…
24 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
56 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
23 Kč 19 Kč -17 %
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
59 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem.
86 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
59 Kč 55 Kč -7 %
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
139 Kč
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
62 Kč
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč 92 Kč -3 %
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
82 Kč
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
DÁREK OD 399 KČ
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
Při koupi produktů MIXIT od 399 Kč získáte dárek MIXIT Crème boule vanilla date 30 g ZDARMA.
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.