Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CANDIBENE 200 MG TBL VAG 3X200MG

93
35
starstarstarstarstar  93 %
CANDIBENE 200 MG TBL VAG 3X200MG
Candibene se používá k léčbě infekčního poševního výtoku, zánětlivých onemocnění pochvy ... Více informací
Kód výrobku: 13042
Běžná cena: 84 Kč (ušetříte: 12 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 72 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku CANDIBENE 200 MG TBL VAG 3X200MG

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Peroutková(24.10.2016)starstarstarstarstar

Za mě nejlepší,pomohli vždy!!!

lampinky@seznam.cz(04.10.2016)starstarstarstar

katerina(29.08.2016)starstarstarstarstar

m.bedliva@centrum.cz(22.08.2016)starstarstarstarstar

Výborný pomocník, rychle zabírá a stojí pár korun.

svoma2(22.07.2016)starstarstarstar

vmhb@seznam.cz(22.04.2016)starstarstar

koudy61(28.05.2015)starstarstarstarstar

precejana(18.05.2015)starstarstarstarstar

ewa.horackova@gmail.com(17.03.2015)starstarstarstarstar

1gold@seznam.cz(14.12.2014)starstarstarstarstar

Výborné čípky, které zaberou i na počínající zánět, kdy nic jiného nezabírá.

MIREK74(13.10.2014)starstarstarstarstar

ulenka(14.09.2014)starstarstarstarstar

Ověřený přípravek, vždy mi pomůže.

Krysstof(04.05.2014)starstarstarstarstar

pomáhá

Jelenka(22.02.2014)starstarstar

besij(10.02.2014)starstarstarstarstar

Smialková(09.09.2013)starstarstarstarstar

Velmi účinné, zastoupí Clotrimazol vag.tbl( na recept), nebo Gynopevaril( drahý) - po 3 dnech je klid...

alisfair(07.07.2013)starstarstarstarstar

Snadna aplikace, rychla uleva

pekona1(27.06.2013)starstarstarstar

PetraV.(16.06.2013)starstarstarstarstar

kravarova.h(25.05.2013)starstarstarstarstar

Makynka3(14.05.2013)starstarstarstar

Cerpes(04.05.2013)starstarstarstarstar

sofiarigolade(17.04.2013)starstarstarstar

ondřej(14.03.2013)starstarstarstarstar

Výborný účinek za nízkou cenu. Doproručuji.

Aduna(08.01.2013)starstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

denisek10(01.12.2012)starstarstarstarstar

reno(04.09.2012)starstarstar

Super cena. Zabere ovšem jen na začátku potíží...:-(

Eva(10.08.2012)starstarstarstarstar

rychlý a účinný

PRO: rychle zabírá
BridgetA(02.08.2012)starstarstarstarstar

petra.mechackova#centrum.cz(19.07.2012)starstarstarstarstar

Naprosto skvělý výrobek. Od porodu trpím na poševní výtoky a tohle je jediný výrobek, který mi zabral a pomohl.

Ověřený zákazník(08.07.2012)starstarstarstarstar

nejlevnější antimykotikum

PRO: vždy pomůže okamžitě
Ověřený zákazník(21.05.2012)starstarstarstar

Snadná aplikace, cenově dostupné a účinné.

Ověřený zákazník(10.03.2012)starstarstarstarstar

Spokojenost

Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Pomůže a je za rozumnou cenu
Cherzinka(25.01.2012)starstarstarstarstar

Oproti jiným výrobkům mi tenhle vždy pomůže a cenově je dostupný, takže doporučuji

sejdova.hana@centrum.cz(20.01.2012)starstarstarstarstar

-

PRO: -
PROTI: -
Anna Nováková(18.12.2011)starstarstarstar

To co mi nabídli v lékárnách mi nepomohlo.Tento produkt mám poprvéPoužíval se mi dobřeDoporučuji vyzkoušet

PRO: Pomohl mi od potíží
Iva(09.07.2011)starstarstarstarstar

Dlouholetá zkušenost s výrobkem ve spojení s jeho přijatelnou cenou pro mě znamená jedničku v této oblasti.

PRO: Nízká cena oproti srovnatelným produktům.
katasoda(23.02.2011)starstarstarstarstar

Výborný účinek za nízkou cenu. Doproručuji.

miska05(23.01.2011)starstarstarstarstar

za nízkou cenu, výborný pomocník,doporučuji

pezchino(02.05.2010)starstarstarstarstar

EvulinkaH(07.04.2010)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu