Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Ovesné sušenky bez lepku plněné čokoládovým krémem, ideální balení…
70 Kč
Bezlepkové piškoty pro všechny věkové generace. Výborné samotné nebo…
24 Kč
Petit al cioccolato - bezlepkové sušenky máslové, polomáčené v mléčné…
132 Kč
Bezlepkové ovesné tyčinky s višněmi a datlemi, ideální svačinka do…
24 Kč
Wafers al limone - bezlepkové oplatky s citrónovou náplní.
65 Kč
Speculoos - bezlepkové sušenky.
79 Kč
Bezlepkové piškoty.
145 Kč
Bezlepkové sušenky, ideální svačinka do školy, do práce, na cesty…
89 Kč
Mini Sorrisi - bezlepkové sušenky kakaové plněné mléčným krémem.
56 Kč
Wafers alla vaniglia - bezlepkové oplatky s vanilkovou náplní.
79 Kč 72 Kč -9 %
24 Kč
Banánové plátky přijdou k chuti třeba když dostanete chuť na něco…
48 Kč
Vegetariánská sušenka, která střídá čokoládové kousky s ovesnými…
70 Kč
Hoops - bezlepkové sušenky s medem.
86 Kč 79 Kč -8 %
Sušenky jsou vyrobeny z celozrnného nekontaminovaného ovsa a mají…
76 Kč
Bezlepkové oplatky máčené v hořké čokoládě s kakaovou náplní.
29 Kč
Zdravé bonbony s přírodní ovocnou chutí. Neobsahují přidaný cukr,…
80 Kč
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.